Horoscop

Horoscop 26 ianuarie 2021. Lucruri pe care nu le cunoașteți despre Lei

Horoscop 26 ianuarie 2021. Sunt cu adevărat fenomenali, dar Leii au tot felul de pasiuni pe care nu le știați.

Horoscop 26 ianuarie 2021. Iubesc animalele și ar face orice să le ajute. Ce nu știați despre cei din zodia Leu.

Horoscop 26 ianuarie 2021. Lucruri pe care nu le cunoașteți despre Lei

Horoscop 26 ianuarie 2021. Adoră parfumurile și și-ar cumpăra cât ar putea de multe. Chiar dacă sticla nu s-a golit în casa Leilor veți găsi tot ce există pe piață. De asemenea, Leilor le place foarte mult să le facă celorlați cât mai multe cadouri, pentru că fericirea lor îi împlinește. Chiar dacă le place să fie mereu pe primul loc, specialiștii spun despre Lei că sunt extrem de responsabili. Aceștia vor să rezolve orice problemă și se străduiesc să nu piardă nici o idee.

Plătesc oricât să-și satisfacă o plăcere

Nativii din Leu mănâncă doar ce le place și plătesc oricât ca să-și satisfacă o plăcere. Când Leii aud muzică, toată lumea e a lor și nu contenesc să-și achiziționeze ultimele noutăți în domeniu. Pe de altă parte, Leilor le place să fie lideri, dar dau dovadă de generozitate cu subalternii și sunt extrem de creativi. Dar tot Leii pot fi cei mai vanitoși și mai aroganți nativi din tot zodiacul. Culorile preferate ale acestora sunt auriul, portocaliul și roșul, iar pietrele care le poartă noroc sunt onix, rubin și chihlimbar.

Vor să îi controleze pe cei din jur

În altă ordine de idei, Leii au un obicei nu tocmai bine tolerat de cei din jur: le place controlul. Un alt defect al acestor nativi e faptul că sunt leneși și de cele mai multe ori îi pun pe alții să le facă treburile. E greu ca un Leu să înțeleagă cine îi minte și cine le spune adevărul și sunt de cele mai multe ori teatrali. Un mare defect al acestora este că sunt încăpățânați și rare sunt momentele în care vor renunța la ideile lor.

 

 

Tags