Horoscop

Horoscop 26 februarie 2021. Ce pietre prețioase să porți în funcție de zodie

Horoscop 26 februarie 2021. Ca să atragi energiile bune de partea ta, trebuie să ști ce pietre să porți în funcție de zodie.

Horoscop 26 februarie 2021. Sunt pietre prețioase care îți aduc bunăstare, însă trebuie să ști care se potrivește zodiei tale.

Horoscop 26 februarie 2021. Ce pietre prețioase să porți în funcție de zodie

Horoscop 26 februarie 2021.  Potrivit specialiștilor, cele mai bune pietre pentru semnele de Foc, adică Berbec, Leu și Săgetător sunt ametistul și coralul. Dar tot acestor zodii li se potrivesc foarte bine granatul și malahitul. Cu totul senzațional este ametistul care combate stresul și vă ajută să dormiți bine. În plus, ametistul vă mărește câmpul biomagnetic cu 100% în cel mai scurt timp. Taurilor, Fecioarei și Capricornului li se potrivește cuarțul, dar și agat și zircon. Aceste pietre semiprețioase au rolul de a îndepărta depresia și furia și reduc stresul. Pe de altă parte, veți atrage dragostea dacă le veți purta și veți avea mai multă liniște sufletească.

Coralul are puteri magice

Pentru Pești, Rac și Scorpion cele mai bune pietre sunt coralul, ametistul, turcoazul și sardonixul. Cu totul senzațional este coralul, care le dă liniște psihică, restabilind calmul. Granatul, jaspul și turcoazul sunt cele mai indicate pietre pentru Vărsător, Gemeni și Balanță. Piatra care aduce încrederea în sine este granatul. Pe de altă parte, legenda spune însă că granatul aduce ghinionul celor care mint sau fură.

În schinb, este extraordinar de bun pentru cei care au probleme de sânge, plămâni și inimă. Este foarte important pentru toți nativii să știe și cum să poarte aceste pietre semiprețioase. Pentru a vă bucura de imensele lor beneficia, le puteți integra în diverse inele, coliere, brățări. Sau le puteți pune în cadă, înainte de a face baie sau sub pernă. Nici nu vă puteți imagini ce efecte cu totul incredibile au asupra voastră și a sănătății.