Horoscop

Horoscop 23 octombrie 2020. Ce legătură există între alimentele pe care le consumi și zodia ta

Horoscop 23 octombrie 2020. Sunt mâncăruri care îți priesc și altele care nu îți fac prea bine? Pentru că există o relație între alimentele consumate și zodia din care faci parte.

Horoscop 23 octombrie 2020. Se spune că mâncarea ne definește. Ai grijă ce consumi, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop 23 octombrie 2020. Ce legătură există între alimentele pe care le consumi și zodia ta

Horoscop 23 octombrie 2020. Potrivit sfatulparintilor.ro, Berbecii nu vor spune niciodată nu atunci când au în farfurie mâncăruri picante și tradiționale. De aceeea, nu refuză niciodată preparatul casei când ajung într-o altă țară. Și bineînțeles, nu veți vedea Berbec care să nu aibă un pahar cu vin la finalul mesei. Taurii fac parte din categoria gurmanzilor și adoră preparatele culinare cu carne. Dar nu le refuză nici pe acelea care conțin unt și sunt, bineînțeles, pline de condimente proaspete.

Leilor le plac dulciurile

Dacă vă luați un partener din Gemeni, atunci sigur avea mereu orice fel de mâncare vă doriți. Pentru că acestor nativi le place mult să gătească. Și nu doar mâncăruri tradiționale, așa că să nu vă mire dacă veți avea la cină un pui…mexican. La rândul lor, Racii vor găti mereu mâncărurile cu multă dragoste. Poate acesta e ingredientul minune al lor. Leii sunt pur și simplu îndrăgostiți de dulciurile făcute în casă. Iar când vine vorba de carne la grătar, va fi cea mai mare bucurie pentru ei să o servească. Rar veți vedea o Fecioară care să nu mănânce sănătos. Acești nativi vor spune mereu da salatelor și diferitelor feluri de mâncare proaspete.

Bucătăria franceză li se potrivește Balanțelor

Nativii din Balanțe vor prefere mereu eleganța și bunul gust și în bucătărie. Iar cea franceză va fi mereu pe placul lor. Chiar dacă nu recunosc, nativii din Scorpion sunt extrem de pretențioși la mâncare. Dacă vreți să-i păstrați pentru voi, pregătiți-le feluri de mâncare care să arate cât mai bine.

Mâncăruri ușoare pentru nativii Pești

Săgetătorii și dulciurile de calitate sunt cei mai buni prieteni. În plus, dacă le veți da deserturi cu fructe, vor fi cei mai fericiți. Tot ce e pregătit în casă și are gust este pentru Capricorni. Dar nu vor refuza nici o porție de fructe de mare. Bucătăria internațională este ceea ce vor să încerce mereu Vărsătorii. Dacă vreți să invitați în oraș un nativ din Pește, trebuie să alegeți un restaurant cu preparate ușoare și proaspete.

 

Tags
Close