Horoscop

Horoscop 23 februarie 2021. Ce le așteaptă pe zodii în următoarea perioadă la capitolul bani

Horoscop 23 februarie 2021. O perioadă bună din punct de vedere financiar pentru toate zodiile, dar atenție cu cheltuielile.

Horoscop 23 februarie 2021. Financiar, ultima săptămână din februarie arată bine. Nativii trebuie să știe să se întindă cât îi ține plapuma.

Horoscop 23 februarie 2021. Ce le așteaptă pe zodii în următoarea perioadă la capitolul bani

Horoscop 23 februarie 2021. Pentru Berbeci se anunță o perioadă bună, dacă au partener de viață, pentru că acesta îi poate ajuta. Dar atenție că puteți face unele alegeri greșite. Nici Taurii nu vor sta rău la capitolul finanțe, însă nu împrumutați pe nimeni. Nici prietenie, dar nici vreun membru al familiei, pentru că e posibil să nu mai vedeți banii înapoi. Atenție și la problemele de sănătate. Gemenii vor trebui să se gândească bine și să ceară sfaturi dacă au de gând să facă investiții.

Leii trebuie să știe că banii se câștigă greu

Pentru Raci, situația financiară e bună, însă e posibil să aibă ceva discuții legate de bani. Nu vă enervați dacă nu va întârzia o primă pe care o așteptați de mult. Leilor le place să trăiască în lux și vor învăța vrând-nevrând că banii se câștigă cu mare greutate. Și Fecioarele trebuie să aibă grijă cât cheltuie, pentru că e posibil să rămână cu anumite goluri în buzunar. În ceea ce le privește pe Balanțe, vor avea surpriza să primească o ofertă de muncă la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Scorpionii care au gânduri de achiziție a unei case vor trebui să mai aștepte puțin, pentru că e posibil să aibă ceva greutăți. Păstrați un echilibru între câștiguri și cheltuieli.

Oferte bune și pentru Capricorni

Bine le va merge și Săgetătorilor la capitolul bani, dar astrele îi sfătuiesc să nu dea nimănui din câștigul lor. Dacă vreți să cumpărați o mașină, e momentul cel mai potrivit. Oferte bune de lucru vor primi și Capricornii, care însă vor dori să câștige cât mai ușor bani. Atenție cu ce oameni veți discuta acest subiect. Vărsătorii pot avea discuții aprinse cu parteneri pe tema banilor. Ar fi bine să nu se enerveze și să privească situația cu mult calm. Nici Peștii nu sunt sfătuiți să dea bani cu împrumut sau să primească de la altcineva. Pe de altă parte, familia îi va sprijini foarte mult.

 

Tags