Horoscop

Horoscop 22 octombrie 2020. Fiecare zodie are o zi bună în săptămână. Află care este a ta.

Horoscop 22 octombrie 2020. În funcție de astrul care vă guvernează semnul astral, aveți o zi pe săptămână în care vă merge din plin.

Horoscop 22 octombrie 2020. În funcție de astrul care vă guvernează semnul astral, aveți o zi pe săptămână în care vă merge din plin.

Horoscop 22 octombrie 2020. Fiecare zodie are o zi bună în săptămână. Află care este a ta.

Horoscop 22 octombrie 2020. Cea mai rea zi din săptămână? Cea mai bună? Iată de ce aveți parte în funcție de zodia în care v-ați născut. Luni este ziua în care nimeni nu trebuie să stea în calea Berbecului. Nu veți avea șanse de câștig cu aceștia, pentru că sunt mereu puși pe harță. Potrivit libertateapentrufemei.ro , Taurii trebuie să se ferească de probleme în ziua de marți, pentru că nu vor avea deloc spor. În schimb, vineri pot duce la bun sfârșit tot ce și-au propus. Miercurea este cea mai bună zi pentru Gemeni, iar marți ar fi bine să respire mai adânc, pentru că e o zi nefastă.

Miercuri, nu trebuie să stați lângă Raci

Dar miercuri este ziua cea rea pentru Raci, care tot timpul se vor enerva și vor enerva pe oricine. Duminica este fără îndoială ziua Leilor, iar joi ar fi bine dacă ar sta acasă. Altfel vor lua doar decizii proaste. Fecioarele vor avea noroc tot miercuri, iar vineri sunt atât de nervoși încât mai bine nu i-ați băga în seamă. Dacă vineri este o zi excelentă pentru Balanțe, lunea este una de foc. Vor face cu greu situației și nu vor reuși deloc să se organizeze. De asemenea, luni, Balanțele ar trebui să evite deplasările și negocierile.

Marți, Scorpionii vor triumfa

Dacă joi este o zi plină de tensiune pentru Scorpioni, marțea este una mai mult decât profitabilă. Nici Săgetătorilor nu le merge bine miercuri, aceasta fiind momentul în care sunt obosiți și se simt presați. De asemenea, miercuri e bine să nu cheltuiască bani. Incredibil, dar totuși adevărat. Duminica este pentru Capricorni o zi rea, pentru că nu le iese nimic. În consecință, ar trebui să fie doar o zi pentru odihnă.  Vărsătorii vor reuși să facă sâmbătă tot ce-și doresc, dar vineri vor pierde, vor uita și vor fi așa cum nu trebuie. Și pentru Pești duminica este o zi care obositoare, dar joia este una cu noroc.

 

Tags
Close