Horoscop

Horoscop 22 octombrie 2020. Ai grijă la aceste zodii. Dacă ai greșit în fața lor, cu greu vei fi iertat

Horoscop 22 octombrie 2020. Se spune că greșeala e omenească, iar dacă mai e și recunoscută, atunci e pe jumătate iertată. Ce zodii vă iartă dacă ați greșit.

Horoscop 22 octombrie 2020. Ați avut mici scăpări sau chiar i-ați supărat pe cei din jur. Veți afla cine vă poate ierta sau cine nu, în funcție de zodie în care s-a născut.

Horoscop 22 octombrie 2020. Ai grijă la aceste zodii. Dacă ai greșit în fața lor, cu greu vei fi iertat

Horoscop 22 octombrie 2020. Astrologii spun că există zodii care nu iartă nici cele mai mici scăpări. Primii pe lista celor care nu uită niciodată dacă le-ai greșit sunt Berbecii. Și nu e vorba de vreo greșeală majoră. Pentru că acești nativi se uită la orice cuvânt sau la orice gest care cred că nu este potrivit. Aveți grijă cu acești nativi, pentru că vă vor taxa când vă e lumea mai dragă. Nici cu Capricornul nu e de glumit, pentru că nici aceștia nu vă vor ierta greșelile. Și nici măcar nu vor să asculte ceeea ce ai de spus. O țin pe a lor și nu ai ce să faci.

Scorpionii sunt extrem de răzbunători

Dacă în rare cazuri, Scorpionul va ierta persoana pe care o iubește din tot sufletul, pe alții nu va dori să-I mai vadă niciodată. Asta în cazul în care le-au greșit grav. Mai rău, Scorpionul va căuta mereu o cale să se răzbune. Buni de puși la rană, Peștii se vor transforma radical dacă cineva îi va jigni. Și nici o scuză din lumea asta nu îi va face să se răzgândească. Potrivit kanald.ro Taurii nu vor ierta niciodată dacă i-ați trădat. drept urmare, vrea să aibă lângă ei doar prieteni adevărați. Și Taurii au momente în care așteaptă ca să se răzbune. La rândul lor Leii vor ține minte toată viața dacă le-ați făcut ceva ce nu le-a convenit. Și chiar pot sta supărați ani buni.

 

Tags
Close