Horoscop

Horoscop 21 ianuarie 2021. Care este machiajul zodiilor în 2021

Horoscop 21 ianuarie 2021. Zodiacul vă dezvăluie trăsăturile fizice în funcție de cum să vă alegeți machiajul.

Horoscop 21 ianuarie 2021. În funcțile de zodiac în care te-ai născut, vei ști cum să te machiezi ca să arăți spectaculos.

Horoscop 21 ianuarie 2021. Care este machiajul zodiilor în 2021

Horoscop 21 ianuarie 2021. Astrele le recomandă doamnelor din Berbec să își exprime personalitatea prin machiaj. Puteți opta pentru culori tari pentru a vă farda ochii, iar pentru buze rămâneți pentru roșu aprins. Femeilor din Taur li se recomandă culorile metalice precum bronz, cupru, șampanie pentru a-și exprima personalitatea puternică.

Racilor li se recomandă culorile delicate

Nativele din Gemeni vor merge anul acesta pe culorile contrastante. Sau culori deschise, care merg foarte bine în combinație cu nuanțele puternice. Elegante și ambițioase, femeile din Rac adoră să fie cât mai naturale, de aceea nu vor opta niciodată pentru nuanțele stridente. Culorile delicate sunt exact ceea ce le trebuie.

Auriu metalizat pentru Lei

Iubesc să fie în centrul atenției în orice situație s-ar afla. Femeile din Leu adoră să trăiască mereu în lux, de aceea cele mai potrivite culori sunt auriul și auriul metalizat. Sub nici o formă nu veți vedea vreo Fecioară care să fie machiată în culori stridente. Acestora li se potrivesc machiajele clasice în culori neutre. Femeile din Balanță nu se tem de nimic nou, de aceea vor opta pentru machiaje în diferite culori și texturi. Nu vor lăsa deoparte nici sclipiciul, dar unul finuț, pentru străluciri diafane. Femeile din Scorpion sunt pline de mister, de aceea li se potrivește un machiaj cât mai intens.

Femeile din Pești iubesc machiajele sofisticate

Îndrăznețe din fire, femeile din Săgetător sunt iubitoare de nuanțe puternice. Acestea adoptă orice fel de machiaj și adoră fardurile neon atât pe pleoape, cât și pe buze. Frumusețea naturală este adepta femeilor din Capricorn. Acestea se vor pune în evidență prin auriu, cupru, bej, șampanie, maron atât pe buze, cât și pe pleoape. Creativi din fire, Vărsătorii sunt pasionați de machiaj și veți rămâne surprinși ce iese din mâna lor. Femeile din Pești iubesc machiajele sofisticate, în culori puternice și reci, care le vor face să fie din ce în ce mai admirate.

 

Tags