Horoscop

Horoscop 20 februarie 2021.  Un an de neuitat pentru nativii din Balanță

Horoscop 20 februarie 2021. Astrele le oferă Balanțelor o șansă pe care nu este cazul să o refuze.

Horoscop 20 februarie 2021. Un an cu realizări și beneficii pentru nativii din Balanță.

Horoscop 20 februarie 2021. Un an de neuitat pentru nativii din Balanță

Horoscop 20 februarie 2021. Pentru Balanțe, anul acesta va fi unul dinamic și cu siguranță de neuitat deoarece numeroase evidente, neaşteptate, le poate schimba viaţa. Cel mai important lucru este să nu rateze oportunităţile care apar. În caz contrar, este puţin probabil ca astrele să nu le ofere o a doua șansă prea curând. Balanţele ar trebui să evite confruntările deschise la începutul anului, să trateze totul cu decenţa şi deferenţa cu care ne-a obişnuit, să zâmbească  şi să meargă mai departe.

Vor avea schimbări pe planul iubirii

Un avertisment serios este să nu căute să pună în aplicare vreun proiect nerealist şi harzardat. În sectorul afectiv şi emoțional, Balanţele va suporta efectul combinat al astrelor. Dar asta nu înseamnă că nu le va merge bine pe planul dragostei. Chiar dacă energia Soarelui va fi de multe ori mai slabă, nu poate fi ignorată. Ca urmare, anul va debuta într-o manieră destul de stabilă și nu va fi vreun eveniment mai special pentru Balanţele, în perioada ianuarie-martie, în funcție de tema fiecăruia.

Vor urca o treaptă ierarhică

Odată cu debutul primăverii însă, viața va deveni mult mai interesantă. Din punct de vedere al profesiei, până la mijlocul lunii martie treptat, vor urca o treaptă ierarhică, importantă pentru ceea ce vor şi în acest fel, îşi vor surprinde atât aliații cât și competitorii. Sănătatea este bună în cea mai mare parte a anului. Au o prezenţă strălucitoare și un farmec distinct care atrag oamenii. Cu toate acestea, trebuie să fie atente la greutate şi la nivelul de colesterol. Care le-ar putea crea disconfort neaşteptat în lunile februarie și martie.

 

Tags