Horoscop

Horoscop 13 aprilie 2021. Durata vieții ne e influențată de luna nașterii

Horoscop 13 aprilie 2021. Potrivit unui studiu recent, conceperea copiilor și durata vieții este supusă influențelor anotimpurilor.

Advertisment
Advertisement

Horoscop 13 aprilie 2021. Un studiu efectuat în SUA spune că persoanele născute toamna trăiesc mai mult, comparativ cu cele născute primăvara.

Horoscop 13 aprilie 2021. Durata vieții ne e influențată de luna nașterii

Horoscop 13 aprilie 2021. O influență a lunii nașterii se observă și în ceea ce privește maladiile cardiovasculare și cancere, boli ce constituie cauze majore de deces. Specialiștii afirmă că persoanele diagnosticate cu schizofrenie sunt născute mai ales în lunile februarie-martie. În timp ce, în cazul celor născuți în august și septembrie rata de îmbolnăvire este mult mai mică. De asemenea, cei născuți în lunile de iarnă, sunt predispuși la o carență de vitamina D, la diferiți agenți infecțioși, de tipul virusului, în special al celui gripal. O boală a cărei incidență pare a fi cel mai grav afectată de luna nașterii este scleroza multiplă cele mai multe cazuri fiind asociate persoanelor născute în lunile noiembrie și mai.

Advertisment

Cei născuți în ianuarie pot face Alzheimer

Cine e născut în ianuarie se poate îmbolnăvi cel mai frecvent de epilepsie, Alzheimer și boala Crohn. Explicația ar fi că în acea perioadă în perioada uterină făcut a avut prea puțină lumină solară. Tot din cauza lipsei de lumină solară persoanele născute în februarie pot suferi de tulburări de somn. Potrivit cercetătorilor, lipsa vitaminei D din organismul mamelor influențează dezvoltarea creierului la copii. De aceea cei născuți în martie pot fi mult mai slabi la învățătură decât copiii născuți în alte luni. Și tot vitamina D este de vină și pentru cei aduși pe lume în aprilie, care pot suferi la maturitate de depresii sezoniere sau pot avea probleme cu alcoolul.

Advertisment

Persoanele născute în mai se pot îmbolnăvi de diabet

Cei născuți în mai pot avea probleme legate de diabet sau glaucom, iar pentru că nu sunt expuși la soare în primul trimestru de sarcină. Iar persoanele născute în iunie pot avea probleme cu vederea. Aceleași probleme cu ochii le au și cei născuți în iulie, în timp ce persoanele născute în august prezintă un risc important de a fi acei copii problemă. Chiar dacă sunt înclinați spre învățătură, persoanele născute în septembrie pot suferi frecvent de astm. Ca și cei aduși pe lume în octombrie, care însă se spune că trăiesc mai mult. Statisticienii spun că pesimismul le este caracteristic celor născuți în noiembrie. În timp ce persoanele născute în decembrie sunt predispuși la infecții chiar din primele luni de viață, bolile de atunci lăsând uneori grave sechele.

 

Advertisment
Advertisment