Contact / Echipa


Email: contact@societatea.ro
Ai o știre? Intră în contact cu noi la adresa contact@societatea.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video.

 

Redactor Șef
Ioana Goga
Email: ioanagoga@societatea.ro

Redactori 

Mihnea-Octavian Manolache

Crisan alina 

Dogaru Natalia 

Frantescu Nicolas

Carmen Ciripoiu

Carmen Zamfirescu

 

Publicitate
Email: sales@societatea.ro

Programator
Catalin Marian
Email: catalin@societatea.ro

 

Bucuresti, Romania

Societatea.ro este una dintre cele mai ambițioase platforme media din România, știrile provenind în principal din surse proprii, dar și din fluxurile altor agenți de presă, precum Mediafax sau Agerpres.

În primul rând, ne propunem să oferim publicului cititor acces gratuit și rapid la cele mai noi și importante informații și știri ale momentului.

Ne deosebim de celelalte platforme de știri prin calitatea excepțională a articolelor livrate, dar și prin modul unic de abordare și interpretare a informației.

Echipa noastră

Redacția noastră colaborează doar cu profesioniști, echipa fiind formată jurnaliști și redactori cu experiență în toate domeniile de interes.

Este important de menționat faptul că acceptăm în mod unanim valorile și misiunea publicației și lucrăm împreună pentru a atinge țelurile propuse.

Misiunea noastră

Într-o lume în care majoritatea publicațiilor online adoptă strategia fake news, Societatea.ro își propune să livreze doar informații de calitate, verificate de către echipa noastră de profesioniști.

Misiunea noastră este aceea de a servi interesele actuale ale vizitatorilor și cititorilor publicației noastre, iar informațiile furnizate au atât rol de informare, cât și de formare.

Suntem conștienți de puterea pe care media o are într-o societate, dar și de faptul că suntem un important formator de opinie. De aceea, ne-am asumat responsabilitatea de a oferi doar conținut relevant și de calitate.

Publicul nostru

Audiența noastră este formată din persoane din toate categoriile de vârstă care își doresc în primul rând știri reale și verificate. Este demn de menționat faptul că toate știrile publicate pe platforma Societatea.ro sunt sortate și verificate amănunțit de echipa noastră de redactori profesioniști.

Mai mult decât atât, jurnaliștii noștri de investigație sunt mereu la curent cu cele mai nou trenduri și evoluții naționale și internaționale din toate domeniile de interes – politic, economic, social etc. – iar informațiile de pe site sunt livrate în cel mai scurt timp, pentru a satisface interesul și cerințele publicului nostru cititor.

Dreptul la replică

Respectăm cu strictețe principiul dreptului la replică. Dacă informațiile sau articolele publicate pe platforma noastră au ofensat sau au prejudiciat pe cineva, te îndemnăm să ne informezi cât mai curând pe adresa de email a redacției – contact@societatea.ro.