Alegeri Locale

Șoc pe scena politică. Adriana Băhmuţeanu s-a decis să candideze la primăria sectorului 1

Surpriza alegerilor de anul acesta este Adriana Bahmuțeanu. Aceasta s-a decis să candideze la primăria sectorului 1.

Consideră că este un nou suflu în politică. Adriana Bahmuțeanu s-a decis să candideze la primăria sectorului 1.

Șoc pe scena politică. Adriana Băhmuţeanu s-a decis să candideze la primăria sectorului 1

Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva. Adriana Bahmuțeanu, de la prezentator la politician. Vedeta spune că vrea să candideze l primăria sectorului 1. De ce vrea să dea televiziunea pe politică fosta soție a lui Silviu Prigoană? “Am decis să candidez pentru că toţi cei care au fost până acum la sectorul 1 s-au concentrat pe probleme, nu pe soluţii. Eu vin de pe stradă, lucrez în sectorul 1, cunosc problema din interior şi al soluţiile potrivite. Nu fac parte din serviciile secrete, sunt un om curat, văd mizeria pe pe lângă trotuare şi am programul meu electoral pe care îl voi prezenta. Sunt un suflu nou la primărie”, a declarat Adriana Bahmuţeanu, la România TV.

Cine mai candidează la fotoliul de primar

În acest moment, pentru fotoliul de primar al Sectorului 1 al Capitalei s-au mai înscris Dan Tudorache (PSD), Clotilde Armand (candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS), Adina Alberts (susţinută de Pro România).  În plus, şi-au mai anunţat candidatura jurnalistul Dan Bucura, Ioana Constantin din partea PMP, Amalia Nenovici – candidat ALDE, Orlando Culea – candidatul susţinut de ADER, Andrei Emil Dârlău – susţinut de

Cu cine se iubește Adriana Bahmuțeanu

După mulți ani de circ cu Silviu Prigoană, Adriana a încheiat relația. Cine este cel care îi stă acum alături brunetei? Nimeni altul decât cântărețul grec grec, Nikolao Papadopoulos, despre care aceasta spune că a ajutat-o enorm în momentele grele ale vieții. Mai mult, ea a spus că locuiesc de multă vreme împreună: “Avem o relaţie bună, consolidată, a trecut perioada aia de fluturaşi în stomac, de îndrăgosteală, suntem practic doi prieteni foarte buni, doi parteneri de viaţă, ne respectăm, ne iubim şi ştim foarte bine ce vrem unul de la altul, ce vrem de la relaţie şi cum ne dorim să ne trăim viaţa, deci practic noi suntem într-un parteneriat domestic foarte, foarte liniştit”.