Alegeri Locale

Elena Lasconi, candidează pentru primăria Câmpulung Muscel!

„Refuz să mai stau pe margine, închisă într-o bulă de confort”, a declarat fosta prezentatoare.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Elena Lasconi, fosta prezentatoare a știrilor Pro TV este candidatul USR pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel, un oraș de care s-a îndrăgostit și pe care promite să-l aducă la rangul de stațiune turistică. Printre prioritățile expuse de candidata USR se numără și înființarea unui departament care să gestioneze absorbția de fonduri europene.

Fosta prezentatoare a acordat un interviu pentru Wall-Street.ro, cele mai incitante răspuns fiind redate în cele ce urmează.

Advertisment

„Alegeri locale 2020: promisiuni versus așteptări” este proiectul editorial lansat de wall-street.ro, în care stăm de vorbă cu candidații la primărie din țară, pentru a afla ce promit, dar și cu antreprenorii din orașele României, pentru a scoate la iveală nevoile mediului de afaceri.

Advertisment

R: Ce v-a determinat să candidați pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel?

Elena Lasconi: Furia. Refuz să mai stau pe margine, închisă într-o bulă de confort și să văd cum o mână de șmecheri, care deja nu își mai aparțin, ne fură pe față. Câmpulung este orașul pe care îl iubesc și în care vreau să trăiesc. Pentru mine Câmpulung este acasă.

Priorităţile şi motivaţia

R: Care sunt primele trei priorități pe care le aveți în agendă, odată ce veți ajunge primar în Câmpulung Muscel?

Elena Lasconi: Curățenie în instituția Primăriei. Voi lucra cu oameni competenți, angajați prin concurs pe bune. Nu pe bază de pliculeț și mai ales cu funcționari iubitori de oameni. Orașul este despre oameni, Câmpulungul este despre câmpulungeni. Voi crea un departament pentru absorbție fonduri europene format din specialiști. Apoi, voi vorbi cu reprezentanții cartierelor (o chestiune total nouă pe care vreau să o implementez) pentru a vedea care sunt prioritățile și să ne apucăm de treabă.

R: Care sunt, în opinia dumneavoastră, principalele probleme ale gestionării pandemiei de COVID-19 în România, cele pe care le remarcați în Câmpulung Muscel?

Elena Lasconi: Incompetența și educația.

Advertisment
Advertisment