Alegeri Locale

Candidații PNL, făcuți praf un reprezentant ALDE

Voicu Ion Valentin, candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5, a lansat atacuri dure la adresa celor din PNL.

Reprezentanții Partidului Național Liberal au fost făcuți praf de Voicu Ion Valentin, candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5. Voicu spune că PNL-iștii nu au făcut nimic pentru locuitori și ii acuză de duplicitate.

Candidații PNL, făcuți praf de Voicu Ion Valentin

„Duplicitatea politică miroase de la o poștă! Domnul Daniel Mălăelea este candidat din partea PNL la Consiliul Local al Sectorului 5. Candidatura domnului Mălăelea este cel puțin stranie. Asta dacă ne gândim că a acceptat și funcția de inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar General al Municipiului București!

De ce spun asta? Am văzut propunerile PNL pentru schimbarea Sectorului 5 și am impresia că acești PNL-iști ne cred proști pe toți. Timp de 4 ani nu au făcut nimic în Consiliul Local al Sectorului 5. Ca să nu mai zic de cei 20 de ani în care s-au tot perindat pe acolo o mulțime de consilieri PNL care nu au lăsat în urmă nicio realizare.

În ce-l privește pe Daniel Mălăelea, PNL-ist cu oareșce experiență în partidul galben, este un ipocrit fără o minimă urmă de bun simț. La începutul anului 2017, acesta scria pe o rețea de socializare că nu se poate vedea într-un „partid condus, pe bune, de Turcan”(n.n. – actualul Vice Prim-Ministru al Guvernului României, dar și Prim-Vicepreședinte în comunicarea PNL și președinte PNL Sibiu).

Iar despre Turcan, Hava și Predoiu spunea că sunt istorie, mai ales că „partidul nostru istoric”… „merită o soartă mai bună”. Acesta este Daniel Mălăelea. Astăzi se bucură să fie în grațiile actualei conduceri a PNL, unde doamna Turcan are un cuvânt greu de spus.

Mă întreb oare cum nu vede nimeni această duplicitate politică internă care miroase de la o poștă? Mă rog, într-un partid condus de Orban și Turcan, nu mă mai miră nimic”, a spus Voicu.

Candidatul ALDE acuză PNL-iștii de felul în care arată Sectorul 5

„Ce mă doare pe mine este că Sectorul 5 zace îngropat în gunoaie. Piețele sunt o ruină, parcurile sunt distruse. Unitățile de învățământ sunt nemodernizate. O bună parte din străzi arată ca după bombardament.

În acest mandat 2016-2020, care se apropie de final, PNL Sector 5 are nici mai mult, nici mai puțin decât 6 consilieri! N-au făcut nimic! Se prezintă în fața alegătorilor cu promisiuni pe care nu au cum să le onoreze. Atâția ani au demonstrat cu vârf și îndesat că nu sunt în stare de nimic.

Este timpul ca în ziua votului locuitorii Sectorului 5 să îi sancționeze pe acești PNL-iști. Ei și-au ținut atâta amar de ani niște locuri călduțe din bani publici”, a adăugat Voicu.


TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: