Alegeri Locale

Alegeri locale 20202: Candidatul la primărie care pleacă în concediu în campania electorală

Pe 27 septembrie, lupta electorală se dă în Checea doar la nivel de Consiliu Local, la funcţia de edil fiind înscris un singur candidat

Alegeri locale fără emoții într-un sat din Timiș, unde candidatul la primărie, unicul, pleacă în concediu în campania electorală pentru că pur și simplu nu are un contracandidat la fotoliul de primar.

Florin Daniel Florea, primarul din Checea, se poate socoti deja cu un nou mandat în buzunar. Deși până la alegerile locale 2020 mai e o lună de zile.

Pe 27 septembrie, lupta electorală se dă în Checea doar la nivel de Consiliu Local, așa că primarul și-a făcut deja planurile pentru această campanie electorală. Pleacă în concediu.

O să imi iau concediu, şi acasă. Ideea e că, în afară de primar, mai sunt şi agricultor şi trebuie să îmi pregătesc magaziile de recoltat de porumb. Asta o să fac în concediu”, spune Florin Daniel Florea, primarul din Checea, într-un interviu pentru opiniatimisoarei.ro.

Rivalii politici spun că, decât să piardă în fața lui, mai bine nu se înscriu în cursa electorală

Florin Daniel Florea a devenit primar la Checea în urmă cu trei ani, când fostul edil al localității s-a stins. În cei 3 ani la cârma localității, spune el, a asfaltat străzile, a făcut locuri de joacă. Dar şi un parc de zi și un teren sintetic la școala din localitate. E încrezător că va primi un nou mandat, prin urmare nu și-a pregătit niciun flyer cu promisiuni sau alte materiale.

Nu ştiu ce să le promit oamenilor… doar gazul dacă reuşim să îl aducem şi canalizarea cu Aquatimul, un drum spre Cenei, că noi avem doar un drum în sat”, spune Florin Daniel Florea.

Advertisement

Mulțumiți de primarul lor, localnicii nu s-au înghesuit să intre în cursa electorală împrotriva lui.

Cei care au candidat în anii trecuti nu au avut nicio șansă și s-au lasat pagubași. Si dacă mai candidau ţi alţii, tot ala, Florea, ieșea la Primărie”, spune un sătean din Checea.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: