FOTO. Ce trucuri are Adina Halas pentru menținerea siluetei. ”O chestie pe care eu o fac de mult timp”

Fosta asistentă de televiziune Adina Halas a explicat ce trucuri are pentru a-și menține silueta și pentru a-și potoli pofta de dulce.
Adina Halas este cunoscută publicului telespectator din România de pe vremea când era asistenta lui Mircea Badea la un show de noapte, alături de Carmen Brumă. Era o prezență super sexy. Astăzi, fosta asistentă de televiziune este trecută de 40 de ani și este o apariție la fel de senzuală. În urmă cu ceva timp, Adina Halas a putut fi văzută la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, unde a fost una dintre concurentele care au ajuns în finală.
În plan personal, Adina Halas este căsătorită cu Lucian Hugeanu și are un băiat, Serghei. Vedeta și partenerul ei de viață sunt împreună de 14 ani. De mulți ani, la doi ani după ce a devenit mamă, Adina Halas a fost diagnosticată cu o boală autoimună – tiroidită Hashimoto.
Fosta asxistentă de televiziune a dezvăluit, pentru click.ro, ce trucuuri are pentru a-și menține silueta, dar și pentru a-și potoli pofta de dulce.
Ce trucuri are Adina Halas pentru menținerea siluetei. ”Este unul dintre puținele obiceiuri care au un fundament științific solid, chiar te ajută în procesul de slăbire”
”O chestie pe care eu o fac de mult timp este să îmi dizolv câte o lingură de oțet de mere într-un pahar mare cu apă după ce am mese care conțin mai mulți carbohidrați. Pentru cei care nu suportă gustul oțetului de mere există și capsule, gen suplimente. Eu consum oțet de mere după o masă plină de carbohidrați, reglează glicemia și este unul dintre puținele obiceiuri care au un fundament științific solid, chiar te ajută în procesul de slăbire”, a declarat Adina Halas.

”E foarte important, paharul cu oțet de mere se bea după masă, se poate bea și în timpul mesei, dar e recomandat după masă, niciodată pe stomacul gol. Pentru cei cu mucoasa sensibilă, gastrită sau reflux este exclus. Practic, acest obicei ajută glucoză să intre mai lent în sânge și așa eviți acele vârfuri de zahăr, stabilizează glicemia, reduce pofta de dulce și echilibrează și fluctuațiile de energie, crește arderea grăsimilor. Se mai poate adăuga și un vârf de scorțișoară, ideală ar fi scorțișoara adevărată de Ceylon, dar e opțional”, a mai spus aceasta.














