Chef Cătălin Scărlătescu, despre cum te poți feri de înșelăciuni la localuri. ”Foarte multe dintre restaurantele din București au păcălit clientul”
Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 50 de ani, a explicat cum se pot feri clienții de înșelăciuni în localurile în care merg.
Cătălin Scărlătescu este cunoscut publicului din România din postura de jurat la emisiunea ”Chefi la cuțite”, difuzată de postul de televiziune Antena 1. În plan personal, chef Cătălin Scărlătescu formează un cuplu cu Doina Teodoru. Cei doi au participat împreună la emisiunea ”America Express”, care a fost difuzată la postul de televiziune Antena 1.
Chef Cătălin Scărlătescu a fost invitat la podcastul ”Fain & Simplu”, realizat de Mhai Mora. Printre altele, binecunoscutul bucătar a dezvăluit că în România multe dintre restaurante încă își mai mint clienții cu privire la ceea ce le pun acestora în farfurie și a explicat cum se pot feri aceștia de înșelăciuni.
Chef Cătălin Scărlătescu, despre cum te poți feri de înșelăciuni la localuri. ”Nu există așa ceva, este o tâmpenie”
„Dacă vrei să îți dai seama de un restaurant cât de fantastic e nu intra în restaurant, du-te în spate la gunoi și ai să vezi acolo ce scrie pe cutii”, a spus chef Cătălin Scălătescu, potrivit click.ro.
”Pește de captură și vezi chestiile alea de polistiren cu numele tuturor fermelor din Grecia de pește. Povești cu pești de captură, cum stau 25 de greci cu undițele în mână și ți-l trimit. Nu există așa ceva, este o tâmpenie. Foarte multe dintre restaurantele din București au păcălit clientul foarte mult timp și încă îl păcălesc”, a adăugat acesta.